bing

Prøv Lime CRM gratis i 72h

CRM er det eneste vi laver. Det er ikke alle leverandører der har 100% fokus på CRM. Men det har vi på Lime – og derfor er vi blevet så gode til det.

4 gode grunde til at prøve Lime CRM:

  • Al kontaktinformation på et sted.
  • Med webklienten til Lime CRM har du altid adgang til al kundeinformation uanset hvor du er.
  • Problemfri integration med Outlook.
  • Integrér Lime CRM i dine systemer og din hverdag. Tilføj smarte funktioner og digitale værktøjer med forskellige add-ons.

Prøv Lime CRM gratis

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

You've got mail!

Tjek din indbakke, vi har sendt et link med dit brugernavn og din kode!