call us

VI CRM

Hvad sker der når du samler 200 passionerede CRM folk? Så får du Lime Technologies! Vi er en samling CRM nørder, der brænder for at gøre vores kunder til kundemagneter. Vi lever og ånder for CRM, og ved, hvor meget det betyder for din arbejdsdag, at du har styr på dine kunderelationer og overblik over dine salgsprojekter.

"Vi vil være den førende CRM leverandør i Norden ved at gøre vores kunders arbejdsdag både enklere og sjovere.”

Fra dag ét har vores mål været at levere exceptionelt brugervenlige systemer, som forenkler hverdagen for dig og dine kollegaer. Balancen mellem engagement og teknologi har gjort os markedsledende i Sverige. Vores mission er at vise danske virksomheder og organisationer, at CRM hverken behøver at være svært eller kedeligt.

Med vores tekniske viden, engagement og forretningsforståelse vil vi hjælpe din virksomhed med at blive en kundemagnet!

Hvem er vi?

Lime Technologies - One-stop-shop

One-stop-shop

Vi står selv for udvikling, salg, implementering og support, og hjælper dig gennem hele CRM-rejsen. Fra start til slut er du i trygge hænder.

Lime Technologies - 25 års erfaring med CRM

25 års erfaring

Vi vil helst ikke prale, men vi har mere end 25 års erfaring med CRM – og det gavner dig som kunde. Vi har set alt og lært os en masse, så du ikke behøver at være prøvekanin.

Lime Technologies - markedsledere

MARKEDSLEDENDE LEVERANDØR

Vi er stolte af at kunne kalde os markedsledere på Nordens største marked.

Vores partnere

apsis dansk
Telavox dansk crm
GetAccept dansk crm
Visma dansk crm
One Flow dansk crm
Bisnode dansk crm
Zapier dansk crm
Biz Wizard dansk crm

Teamet

Lær os bedre at kende.

David Miles Carlsen

Adnan Ali

Konsulent

Så vild med teknologi at han skilte sin første PC ad som 12 årig, dog uden at kunne få den samlet igen! Adnan har boet i en række lande, taler 5 sprog og elsker at rejse og opleve nye kulturer. IT’s muligheder for at overføre ens logiske ideer indtil reelle løsninger er noget der altid har fascineret Adnan og han kan ikke lade være med i sin fritid også at udvikle programmer der gør hverdagslivet enklere og sjovere.

David Miles Carlsen

David Miles Carlsen

Konsulent

Halvt britisk, halvt dansk, født i USA og i gang med en episk rejse i en svensk virksomhed... David er glad for mad, amerikansk fodbold og golf, og spiller både med familie og venner i ind- og udland. David har fået tilnavnet "Corporate Dave", fordi han med sit flotte skæg og stil giver kontoret en ”corporate feeling”.

Jonatan Tegen

Jonatan Tegen

Konsulent

Jonatan er kontorets eneste ægte svensker. Det stiller selvfølgelig høje krav, men Jonatan bidrager med god stemning, kanelbullar og teknisk viden. Hans måske vigtigste funktion er dog, at han er et levende leksikon, når det kommer til spørgsmål relateret til svensk kultur, sprog og adfærd – og dem er der mange af. Jonatan er ingeniør, og bruger i fritiden sin viden om kemi og fysik, til at imponere venner og familie med madlavning, der springer baren for hvad Newton troede var muligt.

Mads Vedsø

Mads Vedsø

Forretningsudvikling

Mads er en positiv mand, der altid er klar med en sjov historie, det nyeste slang eller håndtegn. Han er uddannet inden for markedsføring og salg, men har også en dyb passion for træning og ernæring. Derfor har han taget en uddannelse som personlig træner, hvilket da også kommer resten af kontoret til gode i form af træningsfif og -motivation. Mads er også glad for musik og sætter Oasis eller Gulddreng på anlægget, når der er mulighed for det.

Mark Straarup

Mark Straarup

Forretningsudvikling

Når det kommer til historie, amerikansk politik og filosofi, er Mark suverænt kontorets mest vidende person. Interesserer Mark sig for et emne, så går han ind i det med liv og sjæl. Han er ikke bange for at give sig i kast med emner han ikke forstår, og derfor har han også undersøgt en hel del om rumudforskning - også selvom det ikke ligefrem er nemt at se relevansen ifht. CRM. Mark har med andre ord en enorm paratviden, og han er derfor populær at have med på holdet, når der skal quizzes til julefesten.

Mark er desuden en modig mand, der har lavet en del forskellig ekstremsport; sprunget i faldskærm fra et fly, bungee jumpet fra en bro og svømmet ved siden af hajer i Sydafrika.

Mads Vedsø

Martin Mejnertz

Forretningsudvikling

Passioneret Formel1 fan, der elsker fart og kompleksiteten i sporten. Martin har altid drømt om at blive racerkøre, men det eneste bekendtskab han har stiftet med sporten har været på den mindre sjove side af hegnet, indtil videre. Da det ikke blev til en karriere inden for motorsporten kastede han sig over salg, hvilket han aldrig har fortrudt. Martin er evig optimist og samtidig en meget rummelig person, der altid har sit glas halvt fyldt.

Nadia Khattab

Nadia Khattab

Forretningsudvikling

Københavnskontorets eneste kvinde, cand.merc.psyk. halvt egypter og er bidt af en gal tilbudshaj. Elsker at rejse, men bliver grebet af stemningen og fylder kufferten med tøj, sko og ubrugeligt nips. Hendes absolut bedste køb var en amerikanske KitchenAid, der blev fragtet i håndbagagen, hvilket sikkerhedsvagterne ikke var trygge ved!

Tor Hoset

Tor Hoset

Konsulent

Norskfødt dansker med finsk bonusfamilie. Tor er uddannet IT-ingeniør fra DTU og elsker at nørde med SSIS pakker, integrationer og Python. Tor er grundig og hjælpsom, men hans største styrke er, at han i mange henseender er en schweitzerkniv. Både fordi han er meget teknisk, men også fordi han taler et formfuldendt ”skandinavisk” – en lækker cocktail af svensk, norsk og dansk.

Simon Jehrbo

Simon Jehrbo

Konsulent

Simons paratviden og skarpe holdninger gør ham til en dygtig og værdigfuld diskussionspartner – både for kunder og kollegaer. Han er dog især en vidensbank, når det kommer til øl. Større øl entusiast skal man lede længe efter, og derfor bruger Simon meget fritid på at brygge og smage forskellige typer af øl. Han er ikke bange for at få snavs under neglene, hverken når det gælder ølbrygning eller CRM implementeringer!

Let's make something great together

Tag det første skridt ved at ringe til os på +45 89 88 70 80.