CRM för säljare

CRM til sælgeren

Med Lime CRM får du styr på din salgs pipeline, dine mål, opgaver, kunder og hvad du har sagt, gjort og lovet. Som din personlige salgsassistent, bare bedre!

Træt af et CRM-system som ingen bruger?

Strømlign og øg salget - det er målet for næsten alle de løsninger, vi leverer. Hvad kræves af et CRM-system for at opnå dette? Jo – at systemet bruges aktivt hver dag. "Shit ind, shit out" som vi plejer at sige. Vi tilbyder et enkelt CRM-system, hvor mange af oplysningerne indlæses automatisk, så man sparer tid. Et CRM-system, der rent faktisk sparer tid, i stedet for det modsatte. Tadaaa!

Sökfunktion Lime CRM försäljning

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Overskuelig og søgbar oversigt over kunder og leads, og deres kontaktinformation samlet på et sted.

  • 2. Lækre dashboards så man kan lave opfølgning på aktiviteter og forretningsmuligheder.

  • 3. Konkrete rapporter. Måske vil du vise dine fantastiske salgstal til ledelsen?

  • 4. En smart webbklient, der altid holder dig opdateret – også når du er på farten.

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

CRM for sælgeren

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du styr på hvem, der besøger din hjemmeside, hvilke sider de besøger og hvor længe de bliver på siderne. Med en forbindelse til Lime ser du desuden, hvilken relation, du har til den besøgende. Er det en kunde, et prospekt eller endda en konkurrent? Nu er det bare at handle. Start et e-mail flow, eller ring. Kun fantasien sætter grænser!

CRM til sælgeren

Bisnode DATA

Ingen elsker manuelt tastearbejde... Med en tilslutning til Bisnode, får du selskabsdata, og har på den måde adgang til alle danske virksomheder og kontakter med et enkelt klik.

CRM för säljare

Follow up

Lime CRM holder dig opdateret på om I når jeres salgsmål og visualiserer fremskridtene fordelt på aktivitet og måned - det synes vi giver overblik.

Læs mere!

Lime Go

En ny tid for salgsværktøj

Er du ivrig efter at prøve et nyt salgsværktøj? Så bør du overveje Lime Go. Lime Go er bygget ud fra filosofien, at et salgsværktøj skal bygges af sælgere, for sælgere. Derfor tænkte vi, det var tid til en ny æra af salgsværktøj, hvor sælgeren er i fokus. Det er tid til Lime Go.

Læs mere om Lime Go her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til salgs, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Martin, som ved alt om prospektering, pipeline og tilbudsgivning.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

Takk for din mail!

Vi hører fra oss så for som mulig! Om du har noen spørsmål før den tid, ikke vær redd for å kontakt oss på: 21 61 17 10

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang