CRM för säljare

CRM til sælgeren

Med Lime CRM får du styr på din salgs pipeline, dine mål, opgaver, kunder og hvad du har sagt, gjort og lovet. Som din personlige salgsassistent, bare bedre!

Træt af et CRM-system som ingen bruger?

Strømlign og øg salget - det er målet for næsten alle de løsninger, vi leverer. Hvad kræves af et CRM-system for at opnå dette? Jo – at systemet bruges aktivt hver dag. "Shit ind, shit out" som vi plejer at sige. Vi tilbyder et enkelt CRM-system, hvor mange af oplysningerne indlæses automatisk, så man sparer tid. Et CRM-system, der rent faktisk sparer tid, i stedet for det modsatte. Tadaaa!

Sökfunktion Lime CRM försäljning

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Overskuelig og søgbar oversigt over kunder og leads, og deres kontaktinformation samlet på et sted.

  • 2. Lækre dashboards så man kan lave opfølgning på aktiviteter og forretningsmuligheder.

  • 3. Konkrete rapporter. Måske vil du vise dine fantastiske salgstal til ledelsen?

  • 4. En smart webbklient, der altid holder dig opdateret – også når du er på farten.

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

CRM for sælgeren

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du styr på hvem, der besøger din hjemmeside, hvilke sider de besøger og hvor længe de bliver på siderne. Med en forbindelse til Lime ser du desuden, hvilken relation, du har til den besøgende. Er det en kunde, et prospekt eller endda en konkurrent? Nu er det bare at handle. Start et e-mail flow, eller ring. Kun fantasien sætter grænser!

CRM til sælgeren

Bisnode DATA

Ingen elsker manuelt tastearbejde... Med en tilslutning til Bisnode, får du selskabsdata, og har på den måde adgang til alle danske virksomheder og kontakter med et enkelt klik.

CRM til salg

Cloud Access

Vores skarpe målingsinstrument visualiserer alle de data, du har, og gøre den tilgængelig for alle. Hvad er dine KPI'er? Gør dem til at forstå og vær proaktiv i stedet for reaktiv.

CRM för säljare

Follow up

Lime CRM holder dig opdateret på om I når jeres salgsmål og visualiserer fremskridtene fordelt på aktivitet og måned - det synes vi giver overblik.

Læs mere!

Lime Go

En ny tid for salgsværktøj

Er du ivrig efter at prøve et nyt salgsværktøj? Så bør du overveje Lime Go. Lime Go er bygget ud fra filosofien, at et salgsværktøj skal bygges af sælgere, for sælgere. Derfor tænkte vi, det var tid til en ny æra af salgsværktøj, hvor sælgeren er i fokus. Det er tid til Lime Go.

Læs mere om Lime Go her

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til salgs, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nikolaj, som ved alt om prospektering, pipeline og tilbudsgivning.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang