bing

Øg din hit rate med Lime CRM

  • 360 graders overblik over kunderne med ERP-kobling og alle kundedata samlet.
  • Kampagnehåndtering for messer, e-mails og andre markedsaktiviteter.
  • Effektiv salgsstyring med klassificering af og potentiale for kunderne i et samlet overblik.
  • … og meget mere.
ihn'
Proxy logo
New Wave logo
Brandteknik logo
Skelleftea kraft logo
Tekniska verken logo

Slut med mavefornemmelsen

Der er flere udfordringer ved at arbejde med B2B-salg. Man skal for eksempel sikre, at sælgerne har styr på salget til kunderne, også når de er ude i felten. Derudover skal man tage de rigtige beslutninger og handle hurtigt for at maksimere salget baseret på den aktuelle statistik. Det er her, Lime CRM kommer ind i billedet.

Lime CRM som salgsstøtte

Kundeoversigt

Få et samlet og overskueligt billede af dine kunder i et brugervenligt system. Se budget, udfald og aktiviteter på samme sted. Du får kort og godt et 360 graders overblik over kunden.

ERP-integration

Via en integration til dit forretningssystem samler du salgsstatistik, ordreinformation, fakturaer og al anden kundinformation. Alt sammen i ét system.

Kampagnehåndtering

Kampagnehåndteringen i Lime CRM giver dig en præcis ROI for hver enkelt messe samt mulighed for at sende e-mails, som rammer rigtigt. Opfølgninger sker naturligvis direkte i systemet.

Salgsstyring

Få klassificering og potentiale på kunderne i et samlet overblik. Find ud af, hvilke møder der skaber værdi, og hvilke der er ”kaffemøder” uden nogen reel værdi. Prioritér derefter.

Øg tempoet med gamification

Motivér til den rigtige adfærd og få dine sælgere til at opnå nye resultater gennem gamification. Engage add-on for Lime CRM kan benyttes både til klassiske salgskonkurrencer og til at skabe blødere adfærdsændringer.

Coferro Cables Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

”I sidste ende står vi med et high-end produkt, som er specifikt tilpasset til vores virksomhed, som ikke er en omkostningstung affære for os.”

- Dion Pedersen, IT-administrator, Coferro Cables A/S
Les mer

Salgseksperter med passion for B2B

Vi har leveret mange CRM-løsninger til salgsdrevne virksomheder gennem årene. Proxy, New Wave Group, DK Brandteknik og Canal Digital er blot få eksempler. Derudover har vi selv mere end 25 års erfaring. Nu ser vi frem til at hjælpe din virksomhed.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring kan vi det meste inden for salgsstøtte, sagsbehandling og andet inden for CRM, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over