Sökfunktion Lime CRM

CRM for dig som vil have styr på dine medlemmer og deres aktiviteter

Nu kan du samle alt information om dine medlemmer, alle aktiviteter du arrangerer, kampagner du kører og sager du håndterer på et sted - i Lime.

360 graders overblik over dine medlemmer

Et CRM-system kan indeholde stort set alle information om dine medlemmer, og kan tilpasses dine unikke behov. Vi har erfaring fra flere projekter med forskellige typer af medlems-, branche- og uddannelsesorganisationer, og trækker derfor på en bred vifte af erfaring omkring hvilke funktioner, der er de vigtigste. Derfor giver Lime CRM dig et komplek overblik over marketingaktiviteter, events, arrangementer etc.

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. En oversigt over alle medlemmer (uanset om der er tale om privatpersoner, organisationer eller virksomheder)

  • 2. Enkel kategorisering og segmentering af medlemmerne ud fra f.eks. interesser, alder, status eller geografisk placering

  • 3. Kend din modtager og skab relevant kommunikation gennem analyser og kampagner baseret på information fra CRM-systemet

  • 4. Giv medlemmerne mulighed for selv at opdatere deres information i CRM-systemet via ”Mine sider” på jeres hjemmeside

Lime CRM integrerar med

Sådan integrerer Lime CRM med verden

De fleste af vores medlemskabskunder håndterer de fleste arbejdsprocesser i Lime CRM, på trods af dette, kan der alligevel være behov for også at arbejde i andre systemer. Løsningen? Vi integrerer! Du kan forbinde Lime CRM til din webshop (hvor dine medlemmer f.eks. betaler for deres medlemskab og andre produkter), til din kursusportal på nettet (hvor kunden selv administrerer deres kursustilmeldinger) og selvfølgelig dit økonomisystem, så du nemt kan se om dine medlemmer har betalt eller ej, alt informationen samles i dit CRM-system, så du alltid har det fulde overblik.

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

Lime CRM for Medlemskab & Uddannelse

APSIS Pro

Med en integration til APSIS Pro kan du håndtere abonnenter, events og endda udsende nyhedsbreve direkte i Lime CRM. Du kan se detaljerade rapporter og se præcist hvilke personer i Lime CRM, som har læst et specifikt nyhedsbrev og hvad de har klikket på. Du får også en tydelig markering af de personer, hvor e-mailadressen ikke er korrekt, hvilket gør det nemmere at håndtere fejl og opt-outs.

Lime CRM for Uddannelse

Web Service

Web Service er Lime CRM’s ansigt udadtil. Det er gennem Web Service, at Lime CRM kan sende og modtage information, f.eks. fra en hjemmesiden, et forretningssystem eller et intranet. Med Web Service er det kun fantasien, der sætter grænser, for hvad der er muligt. Lime CRM er et stærkt værktøj til at håndtere store mængder information, og kan med Web Service hente det fra alle steder.

Lime CRM fot Medlemskab

Spørgeskemaer

Med spørgeskemaværktøjet i Lime CRM, behøver du ikke længere at gætte på, hvad dine kunder mener om dig, du kan du spørge. Måske ønsker du at sende et spørgeskema, efter projektstart eller umiddelbart efter en supportsamtale - du vælger selv flowet.

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Malin Johansson från Tysk-svenska handelskammaren

"Lime CRM udgør en brugervenlig informationshub, hvor al relevant information er samlet. Med ét klik får medarbejderen et overblik over, om virksomheden er medlem, over kontaktpersoner, roller, igangværende sager, dialoger og markedsaktiviteter.”

Malin Johansson, Tysk-Svenska Handelskammaren

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til medlems- og foreningsbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nadia, som ved alt om medlemshåndtering, kommunikation og medlemsservice.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang