bing

CRM for magiske medlemsoplevelser

  • Medlemsregister med GDPR-støtte, avanceret segmentering og kraftfuld søgefunktion.
  • Sømløs sagsbehandling sparer tid internt og giver en positiv medlemsoplevelse.
  • Kraftfuld kampagnehåndtering for messer, e-mails og andre markedsaktiviteter.
  • … og meget mere.
Gävle Energi
Skelleftea kraft logo
Lime CRM Eskilstuna Strangnas
Energi Danmark logo
Tekniska verken logo

Når medlemsregistret er løbet løbsk

At arbejde i en medlemsorganisation har sine udfordringer. Tusindvis af oplysninger skal håndteres på en korrekt og effektiv måde, samtidig med at de interne ressourcer ofte er begrænsede. Derudover stiller medlemmerne høje krav til service og kommunikation. Lyder det bekendt? Med Lime CRM får du et moderne medlemsregister og kampagnestøtte.

Lime CRM for medlemsorganisationer

Medlemsregister med søgning

Få overblik og eliminér tidskrævende rutiner - i Lime CRM bliver alle medlemsinformationer samlet og søgbare. Du kan naturligvis selv blive ekspert ved at tilføje filtre og segmentere dine data.

Professionel sagsbehandling

Kobl Lime CRM sammen med din telefonomstilling, dine funktionspostkasser og kontaktformularen på hjemmesiden. Behandl herefter alle medlemssager professionelt og effektivt.

Opdateringer via Mine Sider

Lad medlemmerne opdatere deres informationer direkte i Lime CRM via Mine Sider (eller lignende). Det sparer dig tid og giver samtidig en moderne medlemsoplevelse.

Kampagnehåndtering

Messer, informations-e-mails, foredrag og meget mere – i Lime CRM håndterer du alle dine kampagner. Mål udfald og prioritér de indsatser, som giver de mest tilfredse/flest nye medlemmer.

Er det slut med ”bla, bla, bla”?

Skab en moderne medlemskommunikation med relevante kampagner. Lime CRM med Newsletter add-on gør det nemt at skabe specialiserede modtager-/deltagarlister og at viderekommunikere det rigtige budskab til det rigtige medlem eller kunde. Glem alt om at blive et kedeligt sludrechatol.

AC Horsens Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

”Alle der arbejder med forskellige områder op til kampen kan nu tilgå det hele et sted, så der altid kan tages over på en opgave.”

- Andreas Gammelgaard, salg, netværk og marketingskonsulent, AC Horsens
Les mer

Bliv det næste medlem i Lime-familien

Nogle hundrede medlemmer eller flere hundredtusinder? Virksomhed eller privatperson? Vi har leveret CRM-løsninger til mange typer medlemsorganisationer gennem årenes løb, heriblandt Vindmölleindustrien, Danske Speditörer, Bygherreforeningen og AC Horsens. Nu vil vi gerne hjælpe dig.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring inden for CRM kan vi det meste inden for kundepleje, salgsstøtte og sagsbehandling, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over