Lime CRM för Maskin och Instrument

CRM til dig som sælger, fremstiller eller servicerer maskiner eller komponenter

Har du brug for en smart måde at holde styr på dine kunderelationer, lange salgsprocesser, maskiner/instrumenter, serviceaftaler, garantitider og meget andet?

Har du styr på hvilke maskiner dine kunder har?

Lange salgsprocesser, vigtige kunder og store investeringer? Måske sælger du et produkt, som du f.eks. selv fremstiller eller tilpasser. Det gør mange af vores kunder også! Derfor har vi udviklet et CRM-system som vil lette din hverdag!

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Dele information med dine kollegaer, både om potentielle og nuværende projekter. På den måde har alle der har behov for informationen adgang til den.

  • 2. Hæve mersalget. Efter afsluttede projekter minder Lime dig om at lave opfølgning med kunden. Måske har kunden brug for reservedele, service eller et helt nyt projekt?

  • 3. Sørg for at intet gemmer sig bag radiatoren. Tilbud og projekter følges op i tide og i bliver mindet om når en kontrakt udløber.

  • 4. Vide hvem der ejer maskinen/instrumentet. Få styr på aftaler, garantitider og hvilken service som blev udført eller skal udføres.

Lime CRM integrerar med

Sådan organiseres alt hvad du behøver

Lime CRM samler alt du behøver på et sted; kunder, projekter, maskiner/instrumenter, salg, service, aftaler og meget mere. Det gør at du har helt styr på hvornår en maskine eller instrument skal serviceres, hvornår en aftale skal fornyes og hvornår du skal følge op på tidligere projekter.

Målet: Det du har brug for findes i CRM-systemet, du behøver ikke lede andre steder. Derfor bliver du mere effektiv = sælger mere = flere penge til spændende investeringer og sjov. Det er sådan vi tænker!

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

CRM til dig som arbejder med maskiner & instrumenter

Extranet

Extranet er en webløsning der lader dig gøre dele af Lime CRM tilgængeligt eksternt. F.eks. til kunder, partnere, forhandlere eller venner? Med et login får personen adgang til det du vil dele, uden at gå på kompromis med sikkerheden! Måske skal dine kunder kunne se deres supportsager? Eller eksterne konsulenter nemt indberette timer? Mulighederne er uendelige!

CRM til dig som arbejder med maskiner & instrumenter

Mail Gateway

Med Mail Gateway kan i modtage e-mails direkte i Lime CRM. F.eks. kan kunden sende en mail til support@virksomhed.dk om sit problem. Så skaber Lime CRM selv en supportsag med mailens indhold. Den slags situationer løser Mail Gateway.

CRM til dig som arbejder med maskiner & instrumenter

Google maps

Med vores opkobling til Google Maps ser du nemt placeringen på dine kunder og produkter direkte i Lime. Måske skal du planlægge en salgstur og vil vide hvilke af dine bedste kunder der findes på vejen. Eller planlægge en servicerunde og vil vide hvor dine maskiner er placeret. Smart og visuelt!

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Niklas Håkansson, PMH International

”I dag kræver markedet et CRM-system som er enkelt, hurtigt og som er tilpasset efter kundens behov. Det har vi!”

Niklas Håkansson, VD, PMH International

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til maskinbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Mark, som ved alt om håndtering af maskiner, serviceaftaler og gode kunderelationer.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang