Sökfunktion Lime CRM

CRM for dig som er konsulent

Med Lime holder du styr på nuværende og kommende kunder, opgaver og planer – og du øger mersalget mod eksisterende kunder. Præcist hvad du som konsulent har brug for!

For dig som vil skabe et forspring

Alle ved, at arbejde mere effektivt er en god måde at differentiere sig fra konkurrenterne. At bruge tid på de rette sager og holde styr på forretningsmuligheder er hvad der definerer om et firma har succes eller ej. Derfor har vi skabt et CRM-system, som letter og strømliner din hverdag, udelukkende for at du skal kunne koncentrere dig om det du er bedst til!

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Samle alt kundedata og kontrakter – nu skal vi bare sørge for at i også får opgaverne.

  • 2. Minimere administrationstid – hver time brugt på administration reducerer din indtjening. Det er ikke godt!

  • 3. Organisere dine konsulenters kompetencer i en kompetencedatabase. Når en kunde kontakter dig, kan du hurtigt præsentere den korrekte løsning.

  • 4. Hold styr på hvad der er i jeres salgspipe. Hvilke projekter har i? Kan i sælge mere til samme kunde?

Lime CRM integrerar med

Store konsulentbureauer integrerer ofte Lime CRM på følgende måde…

Når vi kommer ud til de lidt større konsulentbureauer (tænk Force Technology) så findes der ofte mange eksisterende systemer. Lime CRM fungerer derfor som informationshub, dvs. det samler alt den nødvendige information fra de øvrige systemer og simplificerer arbejdsgangen for brugerne, så de kun behøver at lede ét sted.

Lime ordner en lidt rodet IT-situation og gør det nemt for nye (og gamle) medarbejdere at lære deres arbejdsgange hurtigere.

Sökfunktion Lime CRM

… og de mindre konsulentbureauer integrerer ofte Lime CRM således:

For enkelhedens skyld samler vi alt du behøver i et enkelt system. Lime CRM er CRM-systemet, bemandingshjælp, kompetencedatabase og meget mere. Din fakturering og tidsrapportering klarer du i dit ERP-system.

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

Lime CRM for konsulentbranchen

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du styr på hvem der besøger din hjemmeside og kan give information om hvilke sider de besøger og hvor længe de bliver på siderne. Med en forbindelse til Lime ser du desuden, hvilken relation du har til den besøgende. Er det en kunde, et prospekt eller endda en konkurrent? Nu er det bare at handle. Start et e-mail flow, eller ring. Kun fantasien sætter grænser!

CRM for konsulentbranchen

Cloud access

Cloud access giver dig stor fleksibilitet og mulighed for altid at have adgang til informationen fra Lime CRM. Du kan tilgå skyen fra alle dine enheder, ligegyldigt hvor du skulle befinde dig – i bilen, hjemme, på stranden, til festen, osv… så længe du har adgang til internettet, kan intet stoppe dig.

CRM for konsulentbranchen

Infotiles

Infotiles giver dig de tal som virkelig betyder noget for dig. Du får tal som altid er opdateret og tilpasset dit behov. Vil du for eksempel vide hvor mange A-kunder som ikke har hørt fra dig den seneste måned? Eller hvor mange projekter der mangler bemanding? Intet problem, det klarer vores Infotiles!

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

David Falk från Syntell

”Lundalogik fangede hurtigt vores behov for resourceplanlægning. Uden at vi bad dem om det, byggde de det i vores Lime CRM-løsning, endda uden at gå over projektets budget. Det er at levere mere end lovet.”

Daniel Falk, Head of Markets & Clients Syntell

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til konsulentbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nikolaj, som ved alt om videndeling, pipeline og projekthåndtering.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang