bing

Spar timer med Lime CRM

  • Kompetencedatabase og skemalægning for hurtig bemanding.
  • Al kunde- og projektinformation samlet på ét sted. Altid tilgængelig.
  • Pipeline med projekter, der giver proaktive insatser, hvilket øger gennemsnitspris og belægning.
  • … og meget mere.
Rejlers logo
Randstad
ÅF logo
Tyrens logo
Prevas logo

Minimér din personaleomsætning

Føles hverdagen som en kamp mod uret? Vi ved, hvordan det er. Medarbejderne skal helst bruge så lidt tid som muligt på administration for at kunne debitere flere timer og hæve marginalerne. Samtidig skal al kunde-, konsulent- og projektinformation være opdateret og tilgængelig, for at alle skal kunne gøre en god indsats. Og man må ikke blive overvældet af stress. Løsningen? Lime CRM.

Lime CRM for konsulentbranchen

Pipeline med kommende projekter

Gør bedre forretninger med en overskuelig pipeline i Lime CRM. Hvilke projekter er planlagte? Kan der sælges mere til samme kunde? Øg gennemsnitsprisen og belægningen ved at være proaktiv.

Kompetencedatabase

Sammensæt konsulenternes kompetencer i en database og gør bemandingen af projektet nemmere. Placér hurtigt den rigtige kompetence på det rigtige sted og til den rigtige lejlighed, når en kunde tager kontakt.

Enkel tidsrapportering

Kobl Lime CRM sammen med dit tidsrapporteringssystem og gør dit projekt direkte tilgængeligt for rapportering. Reducér tidsforbruget og få forretningsopfølgningen direkte.

Kunde- og projektinformation

Med kunde- og projektinformationen samlet i ét system bliver det lettere at opdatere oplysningerne. Det betyder mindre administration, mere tid (og data) for gode leverancer og i sidste ende en større kundetilfredshed.

Konkurrence i gennemsnitspris og belægning

Motivér til den rigtige adfærd og få dine konsulenter til at opnå nye resultater gennem konkurrencer. Engage add-on for Lime CRM kan anvendes både til klassiske salgskonkurrencer og til at skabe blødere adfærdsændringer. Du skaber selv konkurrencerne baseret på den CRM-data, som er vigtigst for din virksomhed netop nu.

IMAP Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

“Systemet letter vores hverdag ekstremt meget. Der er mange samtaler, mange kontakter og flere projekter, som køres parallellt, så det er meget vigtigt, at vi har struktur og overblik. Det får vi med Lime CRM, og vi kan drive vores projekt, som vi vil.”

- Per Demuth, analytiker hos IMAP

Af konsulenter, til konsulenter

Vi har leveret mange konsulentløsninger gennem årene, og vi ved, hvad der kræves for, at du skal få en enklere hverdag. Uanset om du arbejder med en af de store virksomheder eller en af de mindre – vores konsulenter hjælper gerne dig og dine kolleger.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring kan vi det meste inden for salgsstøtte, sagsbehandling og andet inden for CRM, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over