bing

CRM, som giver dig energi

  • Effektiv sagsbehandling med støtte til energibranchens forskellige arbejdsområder og processer.
  • Kontrol over feltarbejdet via en smart og velgennemtænkt arbejdsordrehåndtering.
  • Komplet kundebillede med informationerne i Lime CRM og integrationer til dit debiteringssystem og NIS-systemer.
  • … og meget mere.
Energi Danmark logo
Skanderborg Forsynings logo
Skelleftea kraft logo
Energi Danmark logo
Tekniska verken logo

Når du vil slippe for systemkaos

At få et samlet kundebillede og en fælles sagsbehandling er ofte en udfordring i energibranchen. Derudover kan det være svært at samkøre rutiner, som spænder over flere afdelinger, og få kontrol over feltarbejdet. Lime CRM er løsningen – og det bliver en letanvendelig informationshub for alle dine andre systemer.

Lime CRM for energibranchen

Gennemtænkt sagsbehandling

Kobl Lime CRM sammen med dine funktionspostkasser, din telefonomstilling samt kontaktformularen på din hjemmeside og få et fælles flow for alle kundesager.

Samlet kundebillede

Informationen i Lime CRM, i kombination med en integration til dit debiteringssystem og NIS-systemer, giver dig et komplet billede af hver kunde.

Rutiner og struktur

En enkel og effektiv sagsbehandling i Lime CRM gør det muligt at etablere og samkøre rutiner, som spænder over flere arbejdsområder og afdelinger.

Smart arbejdsordrehåndtering

Få kontrol over feltarbejdet med en smart og brugervenlig arbejdsordrehåndtering. Planlæg, udfør og rapportér det hele i Lime CRM.

Kontor + felt = sandt

Få kontor og felt til at arbejde synkroniseret via en enkel arbejdsordrehåndtering. Med Field add-on til Lime CRM er det let at håndtere hele processen – fra registrering af sager og ressourceplanlægning til arbejdsordrer, afrapportering og fakturaunderlag.

NCC Construction Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

”Vi kan se, at vi taber færre henvendelser, end vi gjorde før. Det er tydeligt, at der er mere styr på det tingene, end der var før. ”

- Katrine Ringgaard Jørgensen – Teamleder, Skanderborg Forsyning
Les mer

CRM-eksperter med energiske kunder

Vi har leveret mange løsninger for såvel private som kommunale energivirksomheder gennem årenes løb. Energi Danmark, Skanderborg, Oslofjord og Skellefteå Kraft er blot nogle få eksempler. Nu ser vi frem til at hjælpe netop din virksomhed.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring kan vi det meste inden for salgsstøtte, sagsbehandling og andet inden for CRM, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over