Lime CRM för Energibranschen

CRM for dig som arbejder med energi, vand, renovation og internet.

Vil du, ligesom vores kunde Skellefteå Kraft, vinde prisen for dit lands bedste kundepleje? Så bør du tage et kig på vores energiløsning i Lime CRM! Med Lime CRM bliver i mere end bare en leverandør som sælger el, i får styr på situationen og bliver de bedste inden for kundepleje!

Går der information tabt i jeres system?

Med stolthed i stemmen siger vi at vi er markedsledere inden for segmentet energi, vand og renovation. Vores CRM-system Lime CRM er samlingspunktet for alt der sker i organisationen, det samler alle informationer og gør dem let tilgængelige for medarbejderne.

Lime CRM för energiföretag

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Få et samlet billede af kunden i ét system. Salg, kundeservice, drift & service på et og samme sted.

  • 2. Optimer dit proaktive salg. Med styr på kundernes engagement kan du enkelt foretage rigtige salg og markedsføringsindsatser.

  • 3. Skab effektiv kundeservice. Et helhedsbillede over kunden og et enkelt ticketsystem sikrer kunden korrekt hjælp med færre ressourcer.

  • 4. Effektiviser hele virksomheden. Ved at identificere tidskrævende processor som omfatter flere forskellige afdelinger kan du endelig få kontrol på hvad der er gjort og hvad der mangler at blive gjort.

Lime CRM integrerar med

Sådan integreres Lime CRM med andre IT-systemer

Lime er en fantastisk informationshub som samler hele kundebilledet på et sted. Ved at have kunder, henvendelser, aftaler, anlæg, ejendomme, kundedokumenter og meget mere samlet på et sted, tør vi garantere at i kommer til at arbejde mere effektivt.

Mål: Det du behøver, findes i CRM-systemet, du behøver ikke lede andre steder. Det medfører at du bliver mere effektiv = sparer tid = virksomheden bliver mere succesfuld. Det mener vi!

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

CRM til dig der arbejder med forsyning

Lime Mail Gateway

Med Mail Gateway kan i modtage e-mails direkte i Lime CRM. F.eks. kan kunden sende en mail til support@virksomhed.dk om sit problem. Så skaber Lime CRM selv en supportsag med mailens indhold. Den slags situationer løser Mail Gateway.

CRM energi, vand, renovation og internet

Lime Extranet

Extranet er en webløsning der lader dig gøre dele af Lime CRM tilgængeligt eksternt. F.eks. til kunder, partnere, forhandlere eller venner? Med et login får personen adgang til det du vil dele, uden at gå på kompromis med sikkerheden! Måske skal dine kunder kunne se deres supportsager? Eller eksterne konsulenter nemt indberette timer? Mulighederne er uendelige!

CRM til dig der arbejder med forsyning

Google Maps

Med vores opkobling til Google Maps ser du nemt placeringen på dine kunder og produkter direkte i Lime. Måske skal du planlægge en salgstur og vil vide hvilke af dine bedste kunder der findes på vejen. Eller planlægge en servicerunde og vil vide hvor dine maskiner er placeret. Smart og visuelt!

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Roger Bergström på Tekniska Verken

”Med Lime CRM håndterer vi ca 55 000 henvendelser per år og kan sikre at de håndteres rettidigt og med høj kvalitet”

Roger Bergström, Projektledare, Tekniska Verken i Linköping & Bixia

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til forsyningsbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nikolaj, som ved alt om videndeling på tværs i organisationen, rettidig kommunikation og kundeservice.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang