bing

CRM for dig som arbejder med engros

Vi har et CRM-system som hjælper dig med at sælge endnu mere.

BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services

Se hvordan Lime kan gøre din hverdag nemmere

Vores løsning for engros

Kundeoversigt

Få et samlet og overskueligt billede af kunderne i et enkelt system. Med salg, kundeservice og markedsaktiviteter samlet bliver hverdagen enklere.

Øget salg

Få hjælp med at prioritere de rette kunder og forretningsområder. Med smart segmentering bliver indbringende kunder endnu mere indbringende.

Påmindelser

Vær sikker på at ingenting falder mellem stolene. Der følges op på tilbud, kunderne kontaktes – og du holder styr på alt hvad der er sagt, gjort og lovet.

Visualisering

Visualiser salg og andre nøgletal.

En pris baseret på dine behov

Med over 250 introduktioner af Lime CRM per år ved vi hvad der kræves for at lykkes med en CRM-satsning. Dine behov er unikke. Når vi ved, hvordan vi kan hjælpe dig, giver vi dig et konkurrencedygtigt tilbud. Kontakt gerne vores brancheeksperter.

Pris på anmodning

Se vores priser

Sådan integreres vores løsning for engros med andre IT-systemer

Lime CRM er et system der giver dig fuldt overblik og et samlet kundebillede på ét sted. Bruger du andre IT-systemer i dit daglige arbejde? Ikke noget problem – Lime CRM kan integreres med de fleste.

ERP-system

Du kan koble dit ERP-system med Lime CRM så du kun behøver at arbejde i ét system. Mindsker administrationstiden på effektiv vis.

Hjemmeside

Få automatisk styr på nye potentielle kunders interesse i en af dine tjenester.

Dokument

Har du dine dokumenter spredt ud forskellige steder og på forskellige lagringsenheder? Tilslut dem til Lime CRM, og få et samlet kundebillede.

Lime CRM har mere end 40 000 brugere