Sökfunktion Lime CRM

CRM til dig i engrosbranchen

Repræsenterer du flere brands? Er du grossist eller forhandler? Så har vi et CRM-system, der kan hjælpe dig med at holde styr på din salgsproces og sælge endnu mere!

Til dig som godt kan lide højt tempo med mange bolde i luften

Små marginaler og hård konkurrence… Det er vel intet problem for en som dig?! Hvis du vil skille dig ud fra mængden og blive endnu mere succesfuld, så er der et par simple ting du kan gøre. Nysgerrig? Svaret er Lime CRM.

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Du får et samlet billede af dine kunder, så salgsprocessen, kundeservice og marketing er samlet ét sted i ét system

  • 2. Øg dit salg ved at prioritere de rette kunder og forretningsmuligheder. Med smart segmentering og samspil med økonomisystemet, bliver profitable kunder endnu mere profitable.

  • 3. Intet forsvinder i papirbunkerne. Kunderne er i fokus og I husker at få fulgt op og ringet til dem.

  • 4. Hent alle de vigtige information fra dit ERP-system (du ved, det der kedelige program), så du kan arbejde i dit behagelige CRM-system i stedet.

Lime CRM integrerar med

Lime CRM samler og organiserer alle kundedata

Lime er en fantastisk informationshub, som samler alle kunderelaterede informationer og aktiviteter ét sted. Ved at have styr på kunderne, får I overblik over hvilke, der er mest profitable og hvilke der har potentiale. Det bliver desuden nemmere at prioritere jeres tid, da I kan nemt kan se hvilke kunder, der har behov for ekstra besøg samt hvilke, der klarer sig fint udelukkende med telefonopkald?

Målet: Det du behøver, findes i CRM-systemet - du behøver ikke lede alle mulige forskellige steder. Mere effektive salg og tilfredse kunder = flere penge at bruge på sjov. Sådan gør vi!

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

CRM til engros

Cloud access

Cloud access giver dig stor fleksibilitet og mulighed for altid at have adgang til informationen fra Lime CRM. Du kan tilgå skyen fra alle dine enheder, ligegyldigt hvor du skulle befinde dig – i bilen, hjemme, på stranden, til festen, osv… så længe du har adgang til internettet, kan intet stoppe dig.

CRM til wholesale

Besøgsoversigt

Besøger du de rigtige kunder eller drikker dine sælgere ofte kaffe med kunder, som alligevel aldrig køber noget? Med besøgsoversigten kan du sikre dig, at der sættes tid, kræfter og ikke mindst penge af på de rigtige kunder.

CRM for engrosbranchen

APSIS Lead

Med APSIS Lead får du indsigt i hvem der besøger din hjemmeside. Du får data om hvor de kommer fra, hvilke sider de besøger, samt hvor længe de bliver på siderne. Med en forbindelse til Lime, ser du desuden hvilken relation du har til den besøgende. Er det en kunde, et prospekt eller endda en konkurrent? Nu er det bare at handle. Start et e-mail flow, eller ring dem op. Kun fantasien sætter grænser!

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

”Lime CRM gør os meget mere effektive – alle spare mindst 30 minutter om dagen fordi de slipper for at lede efter information.”

Sami Hietanen, VD, Mercamer Oy

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til engrosbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nikolaj, som ved alt om YTD sammenligninger, performance rapporter og mersalg.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang