Lime CRM

CRM til ejendomsbranchen

Med Lime kan du holde styr på lejere, belægning, kundesager, dine ejendomme og vise ledige ejendomme online. Og meget mere.

Behøver du hjælp til at holde styr på dine ejendomme?

Lejere, ledige ejendomme, belægning, brudt radiator og reklamer. Hvor meget kan du egentlig holde styr på i dit hoved? Vi har mange ejendomsløsninger som vi er stolte af, og et brugervenligt system kan gøre en stor forskel. Derfor har vi skabt et CRM-system for dem, der har brug for at genvinde kontrollen!

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Et samlet billede over dine kunder, ejendomme, kontrakter. Slut med tabt viden.

  • 2. Styr på ledige ejendomme og opsagte kontrakter for at sikre fuld belægning hele tiden, altid.

  • 3. Hurtig publicering af ejendomme på hjemmesiden, mf.

  • 4. Effektiviseret arbejde med kundesager. Effektiv support og tilfredse kunder, helt enkelt!

Lime CRM integrerar med

Sådan integreres Lime med omverdenen

Lime er en glimrende informationshub som samler alt kundeinformation ét sted. Ved at have kunder, supportsager, kontrakter, faciliteter, ejendomme, kundedokumenter og meget mere samlet ét sted, tør vi garantere, at du vil arbejde mere effektivt.

Mål: Det du behøver, findes i CRM-systemet, du behøver ikke at lede andre steder. Dette gør at du bliver mere effektiv = sparer mere tid = forretningen går bedre. Sådan tænker vi!

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

Lime CRM til Ejendomsbranchen

Lime Extranet

Extranet er en webløsning der lader dig gøre dele af Lime CRM tilgængeligt eksternt. F.eks. til kunder, partnere, forhandlere eller venner? Med et login får personen adgang til det du vill dele, uden at gå på kompromis med sikkerheden selvfølgelig! Måske skal dine kunder kunne se deres supportsager? Eller eksterne konsulenter nemt indberette timer? Mulighederne er uendelige!

Lime CRM til Ejendomsbranchen

Til ejendomssystemet

Forbind jeres ejendomssystem med Lime CRM så i kun behøver at arbejde et sted. Vi har forbundet Lime CRM med alt fra Fastnet, Fast2, Xpand till Vitec og mange flere.

CRM til Ejendomsbranchen

ANNONCE PUBLICERING

Med Lime CRM kan du nemt publicere dine ledige lokaler på forskellige sider, f.eks. DBA og egen hjemmeside. Det kalder vi effektivisering!

CRM för ejendom

Spørgeskemaer

Med spørgeskemaværktøjet i Lime CRM, behøver du ikke længere at gætte på, hvad dine kunder mener om dig, du kan spørge. Måske ønsker du at sende et spørgeskema, efter projektstart eller umiddelbart efter en supportsamtale - du vælger selv flowet.

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Daniel Nottberg från NCC

”Takket være Lime CRM og vores kundecenter arbejder vi mere effektivt og spare 3 millioner hvert år.”

Monica Åhs, Kundcenterchef, Svenska bostäder

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til ejendomsbranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Nikolaj, som ved alt om ejendomsadministration, kundeservice og belægningsgrad.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Yey!

Tak for din mail!

Du hører fra os hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, der ikke kan vente, skal du ikke tøve med at kontakte os på: +45 89 88 70 80

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang