bing

Et CRM, du vil flytte til

  • Få et samlet billede af udlejningsgæster, udlejningsobjekter, ejendomme og kontrakter.
  • Saml arbejdsordrer og sager i et fælles, letanvendeligt flow.
  • Publicér ledige objekter på nettet, direkte fra Lime CRM.
  • … og meget mere.
Skandia Fastigheter logo
Familjebostæder logo
venska Bostæder
Fabege
Castellum logo

Når dit ejendomssystem ikke dur

Som du ved, findes der en del udfordringer i ejendomsbranchen. Udlejningsgæster har høje forventninger til serviceniveauet, samtidig med at informationsstrukturen ofte er kompleks. Ejendomssystemer løser meget, men de er oftest ikke tilstrækkeligt enkle til at kunne håndtere alle kunderelationer og sager på effektiv vis.

Lime CRM for ejendomsbranchen

Kunde- og ejendomsoversigt

Kobl dit ejendomssystem til Lime CRM og saml al nødvendig information, så du kan håndtere sager og pleje relationer på bedste vis. Her er det nemt at finde alle data!

Teknisk forvaltning og sager

Et spørgsmål om den seneste kvittering for husleje, en vandhane, der er sprunget læk, eller et job til en underentreprenør – i Lime CRM håndterer du nemt alle sager, arbejdsordrer og den planlagte vedligeholdelse.

Publicering af annoncer

Publicér hurtigt ledige objekter, hvor du vil, direkte fra Lime CRM. Det kunne eksempelvis være på din hjemmeside, Objektvision eller Newst. Tilmeldingerne lander herefter i systemet.

Kundepleje og udlejning

Gør det daglige arbejde nemmere med eksisterende og potentielle kunder. Med Lime CRM har du styr på dine udlejningsgæster og prospekter, og du får hjælp til at arbejde proaktivt.

Bedre kont(r)akt med udlejningsgæster og købere

Skab en tættere relation til dine udlejningsgæster eller købere af kommende nyproduktioner via en relevant e-mailkontakt. Med Newsletter add-on til Lime CRM er det nemt at skabe specialiserede modtagerlister og at viderekommunikere det rigtige emne til den rigtige person. På den måde kan du i sidste ende forlænge, beholde eller tegne flere kontrakter.

NCC Construction Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

”Takket være Lime CRM og vores kundecenter arbejder vi mere effektivt, og vi sparer tre millioner om året.”

- Monica Åhs, kundecenterchef hos Svenska Bostæder

CRM-eksperter uden facade

Vi har mange ejendomsløsninger i ærmet, og vi ved, hvad der kræves for, at du får en enklere hverdag – uanset om du arbejder for et kommunalt ejendomsselskab, et kommercielt ejendomsselskab eller en ejendomsudvikler. Vi hjælper dig gerne.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring kan vi det meste inden for salgsstøtte, sagsbehandling og andet inden for CRM, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over