bing

CRM, som skaber vækst

  • Vurdér et kommende salg korrekt – og med flere tilbud til samme projekt.
  • Få proaktive påmindelser om, hvilke tilbud der skal følges op på.
  • Rollehåndtering giver dig styr på både interne og eksterne nøglepersoner i projektet.
  • … og meget mere.
NCC
Myresjö hus
Benders
Proline
Tegelmäster

Når du vil have styr på tingene

Byggebranchen er noget særligt på mange måder. Mange tilbud til et og samme projekt kan komplicere tingene, når du skal beregne den forventede ordreindgang. Derudover er der ofte mange vigtige roller og virksomheder at holde styr på i hvert projekt. Kender du det? Med Lime CRM får du orden i værktøjskassen.

Lime CRM for byggebranchen

Kunde- og projektoversigt

Hvem mødtes senest med kunden? Hvilke projekter har forventet afslutning i Q4? I Lime CRM får du styr på kunder, kontakter og projekter - både egne og fra Byggefakta.

Tilbud og påmindelser

I Lime CRM håndterer du nemt alle tilbud, også når de er til samme projekt. Få senere proaktive påmindelser via infotiles, når der skal følges op. Ingen tilbud falder mellem stolene!

Rollehåndtering i projektet

Hvem er bygherre, totalentreprenør eller underentreprenør? Og hvem er ansvarlig sælger, projektleder eller kalkulator internt? Med Lime CRM får du styr på rollerne i alle projekter.

Outlook og forretningssystem

”Hvor er tegningen nu blevet af…?” Lime CRM er helintegreret med Outlook, så du kan gemme vigtige e-mails på kunde- og projektkort. Systemet kan også kobles til dit ERP-system.

Indlæs projektinformationen automatisk

Med vores koblinger til Byggefakta henter du nemt dine udvalgte projekter til Lime CRM. Opdateringer hentes automatisk, så du hele tiden har styr på, hvad der sker! Hvor der bygges, hvornår der bygges, og hvem der bygger.

Værktøjskasse til mersalg

Skab en tættere relation til dine kunder gennem relevante nyhedsbreve. Med Newsletter add-on til Lime CRM er det nemt at skabe e-mails og at viderekommunikere det rigtige emne til den rigtige person. På den måde kan du skabe merværdi og mersalg.

bmw Lime CRM
NCC Construction Lime CRM

Lyt til din branchekollega!

”Lime er både lydhøre og tilgængelige, hvilket hjælper os med at håndtere et højt forandringstryk og samtidig være førende på markedet, når det drejer sig om systemstøtte til CRM.”

- Daniel Nottberg, CRM manager NCC

Vi bygger ud fra din tegning

Materialeleverandør, byggeentreprenør eller byggehandler? Stor, multinational virksomhed eller lokalt firma? Vi har leveret CRM-løsninger til mange typer byggevirksomheder gennem årenes løb. Heriblandt NCC, Hudevad Radiators og Benders. Nu er vi klar til at hjælpe dig.

En bild på våra fantastiska CRM-experter

Bliv selv ekspert

Med mere end 25 års erfaring kan vi det meste inden for salgsstøtte, sagsbehandling og andet inden for CRM, og vi deler gerne vores viden med dig! I vores posters kan du for eksempel læse mere om, hvordan et CRM-system forenkler din hverdag, og hvordan du lykkes med dit CRM-projekt . Det hele er selvfølgelig gratis.

Materiale til download CRM-bloggen

40 000 tilfredse brugere verden over