Lime CRM Byggeri

CRM i byggebranchen

Kunder, kontakter, forhandlere, bygherrer, kalkulatører og underentreprenører. Der er mange virksomheder, projekter og roller at holde styr på. For ikke at tale om tilbudsgivning. Få samlet alt informationen det samme sted – i Lime!

Er der rod i din værktøjskasse?

Flere tilbud til det samme projekt, besvær med at bedømme blot den kortsigtede salgsprognose samt for mange vigtige personer og virksomheder at holde styr på. Vi ved at du har mange udfordringer, for vi har arbejdet med CRM i over 25 år. Mange har allerede valgt Lime — et CRM-system som hjælper dig med meget.

Sökfunktion Lime CRM

4 bud på hvordan Lime CRM kan dække jeres CRM-behov

  • 1. Give dig et samlet billede af en kunde i ét enkelt system, Salg, kundeservice og marketing samlet. Smart!

  • 2. Samle alt information som i dag ligger spredt ud på e-mails, økonomisystemer, Excel og fysiske mapper.

  • 3. Sørge for at ingen kunder glemmes og at tilbud sendes afsted til tiden. Præcis som det planlægges fra start.

  • 4. Sørge for enkel, gennemsigtig og søgbar dokumenthåndtering. Pludselig finder du det hele igen!

Et lille udpluk af fede features i Lime CRM

Lime CRM till erp system

Integration til Økonomisystem

Vi sørger for integration til jeres økonomisystem, så du aldrig behøver at lave dobbeltarbejde igen. Pærenemt!

CRM for outlook

Outlook & Excel

Vi ved at du er vant til både Outlook og Excel — Derfor har vi allerede integreret disse til Lime. Du gemmer helt enkelt de vigtige emails under kunder/projekter og eksporterer valgfri information til Excel.

CRM for byggebranchen

Infotiles

Infotiles giver dig de tal som virkelig betyder noget for dig. Du får tal som altid er opdateret og tilpasset dit behov. Vil du for eksempel vide hvor mange A-kunder som ikke har hørt fra dig den seneste måned? Eller hvor mange projekter der mangler bemanding? Intet problem, det klarer vores Infotiles!

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Daniel, NCC

Lime Technologies både lytter til os og er tilgængelige, hvilket gør det muligt for os at handle hurtigere når der sker ændringer i planen. Derudover hjælper det os til at være på forkant med markedet når det gælder CRM”

Daniel Nottberg, CRM manager, NCC

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Lime CRM-løsningen til byggebranchen, eller er du nysgerrig på, hvad Lime CRM kan gøre for dig? Ring til Mads, som ved alt om håndtering af byggeprojekter, roller og bygfakta.

Kom i kontakt med en CRM-ekspert

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

Takk for din mail!

Vi hører fra oss så for som mulig! Om du har noen spørsmål før den tid, ikke vær redd for å kontakt oss på: 21 61 17 10

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang