bing

Kontakt os

Er det tid til at skabe CRM-magi sammen? Udfyld formularen nedenfor eller kontakt os på din foretrukne vis. Er du allerede kunde, og har du brug for support eller inspiration? Besøg vores kundeportal med kontaktoplysninger, FAQ, uddannelse og anden god støtte.

Formularen

Udfyld formularen, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

Din forespørgsel er nu registreret.

Andre alternativer

Ring gerne direkte til os – eller hvorfor ikke komme forbi til en kop kaffe?

Chatta med oss

Chat

Klik på taleboblen nede til højre!

Kom förbi på en kopp kaffe

Besøg os

Kom gerne forbi et af vores kontorer.

Følg os

Sig hej på de sociale medier