bing
Få success med dit CRM-projekt

Poster: Få succes med dit CRM-projekt

CRM er et enkelt koncept: at skabe en bedre relation mellem dig og dine kunder. Desværre er det ikke så enkelt at du bare kan købe et CRM-værktøj og tro, at det gør alt arbejdet af sig selv. Vi har implementeret CRM-systemer siden begyndelsen af 90'erne. Gennem årene har vi set både succesfulde og mindre vellykkede projekter. På denne poster har vi samlet det vigtigste vi har lært.

Download

Download vores poster nu

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern.