bing

Hvorfor Lime?

Det findes meget som adskiller Lime fra andre CRM-leverandører. Flere ting som gør os unikke. Mange grunde til at vælge vores system. Her er 12 af dem!

Eksperter i CRM

Førende på markedet. I 2015 blev vi kåret som det markedets førende system indenfor salgsfremstød og CRM i Sverige. Nu erobrer vi Norden fra vores seks kontorer i fire lande.

Vi hjælper din virksomhed hele vejen. Udvikling, salg, introduktion og support – vi klarer det selv, uden mellemled. Sådan får din virksomhed én partner frem for flere.

CRM er det eneste vi laver. Det er ikke alle leverandører der har 100% fokus på CRM. Men det har vi på Lime – og derfor er vi blevet så gode til det.

Vil du vide mere?

Erfaring og passion

Mere end 25 års erfaring. Gennem årene har vi set det meste indenfor CRM. Og vi har lært en masse. Den viden deler vi naturligvis gerne med din virksomhed.

Over 250 introduktioner hvert år. Vi implementerer Lime CRM over 250 gange om året. Vi ved hvad det kræver for at lykkes med et CRM-projekt. Uanset hvor stor din virksomhed er, eller i hvilken branche du befinder dig – vi har erfaring med det meste.

Helhjertet engagement. CRM er vores passion, og vi vil virkelig gerne hjælpe din virksomhed med at opnå bedre resultater. Men vi vil også at den fælles vej derhen bliver sjov.

Malin Johansson Tysk-Svenska Handelskammaren

”Det har været et rigtigt behageligt samarbejde med konsulenterne fra Lime, som har været tilknyttet i forbindelse med implementeringen af det nye system og hele processen generelt, fra imp- Katrine Ringgaard Jørgensen – Teamleder, Stab & Udviklinglementering til tilpasning, har været rigtig god.”

Katrine Ringgaard Jørgensen – Teamleder, Stab & Udvikling Skanderborg Forsyning

Et fleksibelt system

Fantastiske brancheløsninger.Forskellige brancher har forskellige behov. Vores forskellige løsninger forsøger at imødekomme de forskellige branchers behov.

Add-ons til forskellige behov. Vores brancheløsninger er fleksible, og tilkoblinger, f.eks. til et ERP-system, kan tilføjes efter dine behov.

Udvikling af specialløsninger. Vi har integreret vores system på virkelig mange forskellige måder gennem årene og udarbejdet flere unikke løsninger.

Support du kan stole på

Hurtig og direkte kontakt. Hvem kan lide ventemusik og automatiske telefonsystemer? Hos os kommer du igennem til en Lime-medarbejder – direkte.

Support udover det sædvanlige. Vores kundeservice svarer sædvanligvis efter at telefonen har ringet 2-3 gange. Måske det er derfor at 98,7% af vores kunder ville anbefale vores kundeservice til andre?

Vi har svarene. Med over 40 000 brugere i Lime CRM har vi fået alle mulige spørgsmål og overvejelser. Vores support kan derfor løse det meste, både stort og småt.

Test selv og mærk efter!

Vi kunne tale videre om CRM meget længere, men et billede - eller i dette tilfælde et system – siger jo mere end tusind ord.