bing

Hvad er CRM?

Med 25 år i ryggen, over 50.000 brugere og 1000 nye kunder pr. år, er vi ved at kunne det der med CRM.

Hvad er CRM i teorien?

"Mere end 2/3 af kunder som forlader en leverandør, gør det på grund af dårlig kundepleje.”"

CRM står for customer relationship management og handler om at arbejde aktivt med kunderelationer. Ofte ved hjælp af et CRM-system.

Et CRM-system er IT-system der giver dig fuld kontrol over dine kunderelationer, hjælper dig med kundeprospektering, salgs- og marketingstrategier samt skaber smidige løsninger for kundesupport- og analyser.

Formålet med CRM og et CRM-system er tilfredse, loyale kunder, der taler godt om din virksomhed.

Så hvad er CRM egentlig? Kort og godt: CRM er en indbringende filosofi, som kombineres med en vældig smart teknik.

Hvad er CRM i praksis?

Kundemagnet pyramid

Ro og orden

For at kunne arbejde struktureret med kunderationer kræves orden i tingene. Et CRM-system samler alle kundeinformationer på ét sted.

Effektivisering

Når al information er samlet på et sted, kan du arbejde mere effektivt med kunderelationerne. Udvælg lister, statistik og rapporter i CRM-systemet, og find det du behøver med et enkelt klik.

Bliv en kundemagnet

Med styr på kundeinformationen og en mere effektiv hverdag er der overskud til at overraske kunderne med ekstra god kundeservice.

Hvad er CRM godt til?

Du skiller dig ud som leverandør

Udbuddet af varer og tjenester i høj kvalitet er enormt. Konkurrencen er stenhård. Når priser og produkter er ligeværdige, baserer man beslutningen på følelser. Kunder handler med hjertet i stedet for hjernen. Ved at arbejde med CRM sørger du for at det er din virksomhed, kunderne har den stærkeste relation til.

Bedre kundeoplevelse og markedsføring

I dag er kunder mere tilbøjelige til at tale om deres kundeoplevelser end nogensinde før – typisk online. Når du arbejder proaktivt med en god salgsproces og god kundepleje, bliver kundeoplevelsen bedre. Kunderne bliver positivt overraskede og skriver om det. CRM er altså også rigtig god, effektiv og billig markedsføring.

Din virksomhed forbedrer sine relationer

Hvad sker der når en af dine sælgere bestemmer sig for at starte for selv eller går over til en konkurrent? Arbejder din virksomhed aktivt med kunderelationerne i et CRM-system, mindsker du din sårbarhed. Virksomheden ligger inde med kundeinformationen i stedet for særskilte medarbejdere.

Så hvad er CRM egentlig?

Vi forstår, at CRM kan synes diffust. Men det bliver oftest mere tydeligt med konkrete eksempler fra din egen virksomhed. Er du nysgerrig og vil vide mere om, hvordan CRM ville fungere i din virksomhed? Vi viser dig det gerne