Lime CRM - Sveriges bästa CRM

Lime CRM vs. WebCRM

Lime CRM er et brugervenligt, visuelt og fleksibelt CRM-system, der er elsket af over 35.000 brugere! Det er desuden et perfekt alternativ til WebCRM.

Betydningen af at sammeligne CRM-systemer

Lime CRM anpassningsbart

HVAD SKAL MAN TÆNKE PÅ?

Vil du have en god fornemmelse af de forskellige CRM-systemer, er det absolut bedst at teste dem. Det kan føles en smule overfladisk at skulle gå efter ”look and feel”, men det er det, som i mange tilfælde afgør, om I bruger jeres CRM-system eller ej. For hvis I mødes af et virvar af menuer, vinduer og knapper, hvor sandsynligt er det så, at I kommer til at bruge systemet? Uden brugere vil systemet med sikkerhed ikke løse de problemer, I gerne vil have, at det skal løse.

En tommelfingerregel er: Jo enklere et system er, desto mere vil det blive brugt. Flere funktioner er ofte lig med en højere kompleksitet.

Find derfor et system, som I kan vokse med, og som hverken er for stort eller lille til jeres behov, men lige tilpas.

Sökfunktion Lime CRM

Lime CRM eller WebCRM?

Der er CRM-systemer her og der... Så hvilket system skal man vælge? Vi forstår til fulde, at valget kan være svært i en jungle af funktioner og tekniske specifikationer, som kan få enhver tekst til at føles som ren volapyk. At der dertil er så mange forskellige leverandører, priser og tilbud, gør ikke tingene lettere.

Så hvad er bedst – Lime CRM eller WebCRM? Det kan kun du vide! De forskellige systemer passer ganske enkelt til forskellige behov. Få derfor testet alle de interessante CRM-systemer og vælg det, som passer til netop dine behov. Når dette lykkes, er det egentlig ikke så vigtigt, hvad du har valgt.

Hvorfor Lime CRM?

Lime CRM - marknadsledande

NEMT OG BRUGERVENLIGT

Vi stræber hele tiden efter, at Lime CRM skal være så nemt og brugervenligt som muligt. Der er intet, som stjæler så meget tid fra brugeren som komplekse arbejdsflows og tunge interfaces. Netop derfor udvikler vi Lime CRM med brugeren i fokus - altid.

Lime CRM vs microsoft crm

FLEKSIBELT

Lime CRM er lidt specielt. Fundamentet indeholder præcis det, du forventer dig af et CRM-system: Kontakter, historik, to-do-opgaver, sagshåndtering, forretninger, markedsaktiviteter osv. Men det kan såååå meget mere! Har du specielle behov? Så løser vi det! Lime CRM kan være lige så stort eller lille, som du ønsker det!

alternativ microsoft crm

Support uden kø

Et godt produkt og gode kunder fortjener en god støtte. Du behøver derfor ikke vente på os! Hvis du ringer til os, og vores kundeservice ikke når at svare, bliver der ringet til alle andre i virksomheden. Smart hva’? Det er måske en af grundene til, at 98,4% af de 1562 adspurgte personer ville anbefale andre at kontakte vores kundeservice.

Hvorfor Lime Technologies?

Lime Technologies är en One-stop-shop

One-stop-shop

Vi udvikler, sælger, implementerer og yder support, og vi hjælper dig således trygt gennem din CRM-rejse. Fra start til slut.

Lime Technologies och Lime CRM har 25 års erfarenhet

25 års erfaring

Behøver vi overhovedet at sige, at vores mere end 25 år inden for CRM gavner dig som kunde? Vi har set det hele og lært en masse. Udnyt det!

Lime Technologies och Lime crm är marknadsledande.

Markedsførende

I 2015 blev vi markedsførende på CRM i Sverige. Det var første gang, at vores markedschef græd på jobbet.

Lyt ikke til os, lyt til vores kunder

Mere end 35 000 brugere er allerede i gang