bing

Add-ons og integrationer

Integrér Lime CRM i dine systemer og din hverdag. Tilføj smarte funktioner og digitale værktøjer med forskellige add-ons. Mulighederne er uendelige, hvad står du og mangler?

Lime Engage – konkurrér og nå nye resultater

Engage er en konkurrenceplatform, der hjælper dig med at engagere medarbejderne, forbedre resultaterne, øge dit fokus og brugen af CRM i din virksomhed. Med koblingen til CRM kan der skabes sjove og resultatorienterede konkurrencer på baggrund af CRM-dataene. Deltagerne belønnes, når de udfører bestemte aktiviteter, og alle kan se resultaterne i deres PC's browser, på mobiltelefonen (app til iOS og Android) eller på TV-skærmen.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Fokusér på de rette ting

Hvad prioriterer din virksomhed netop nu? Fokusér på prioriterede aktiviteter med en konkurrence. Det kan eksempelvis handle om at håndtere flere sager, logge historikken bedre eller afslutte flere handler.

Sjov og energisk atmosfære

Konkurrencer giver sved på panden, øger motivationen og skaber en mere energisk atmosfære. Arbejd sammen på forskellige hold, fejr jeres succes og forbedr sammenholdet.

Øg brugen af CRM

Når dine konkurrencer bliver baseret på CRM-data, forener du sjov med alvor. Brugen af CRM-systemet bliver endnu større. Dermed får virksomheden mere ud af sin investering, samtidig med at I har det sjovt!

Lime Newsletter – smart digital markedsføring

Via Newsletter add-on til Lime CRM kan du på enkel vis oprette relevante og kraftfulde kampagner, der bygger på CRM-data. Du kan eksempelvis skabe professionelle e-mails, håndtere deltagerlister før og efter events, oprette spørgeskemaer og webformularer samt styrke kampagner og udsendelse af SMS’er.

Tal med de rette personer

Det bliver nemt at oprette segmenterede modtagerlister takket være data i Lime CRM. Foretag dit udvalg ud fra eksempelvis kundestatus, geografisk placering eller tidligere deltagelse ved et lignende event. Dermed når du de personer, du gerne vil nå.

Sælg mere med e-mails

Undersøgelser viser, at e-mailen er den mest populære kanal til at modtage information. Det har også vist sig at være den kanal, der giver det højeste ROI. Med Newsletter add-on skaber du informative og indbringende e-mails med ét klik.

Mål og analyser

Resultatet for dine kampagner tilbageføres direkte til Lime CRM, uden at du behøver løfte en finger. Følg nemt med i, hvilke modtagere der åbner dine e-mails, og hvem der klikker hvor. Spar tid og kræfter i dit analysearbejde.

Lime Field – enkel håndtering af ordrer

Field add-on til Lime CRM samler dine kunder, medarbejdere og underleverandører på ét sted. Fra registrering af sager til fakturering via ressourceplanlægning, ordrer, afrapportering og kundeunderskrift – i Field kan du håndtere hele processen.

Skicka nyhetsbrev med Lime CRM Newsletter add-on

Mere tilfredse kunder

Dine kunder ser helst, at deres problem skal løses så hurtigt og smidigt som muligt. Med Field add-on til Lime CRM kan din virksomhed ikke bare øge takten, det kan også forbedre kvaliteten med et samlet feed for ordrer. Det giver tilfredse kunder.

Øget rentabilitet

Field forbedrer din virksomheds ressourceplanlægning og øger effektiviteten, fordi kontor og felten arbejder sammen. Det får omkostningerne per sag til at dale, og rentabiliteten til at stige.

Hurtig opfølgning

Med Field add-on til Lime CRM kan du investere din tid i vigtigere ting end at sammensætte Excel-ark og tegne grader: Al data fra ugens, månedens og årets sager er jo allerede samlet. Nogle knaptryk, og statistikken er tilgængelig.

REST API'er og Zapier giver fleksibilitet

Gennem vores REST-baserede API'er gør vi det enklere at koble Lime CRM sammen med omverden. API'erne muliggør integration på standardiseret vis med tredjeparter, fordi vi fremlægger dynamisk dokumentation og enkle eksempler.

Har du ikke ansat udviklere? Kobl Lime CRM sammen med hundredvis af webbaserede tjenester – uden at skulle kode. Med en standardkobling til Zapier er det muligt.

Sådan integreres Lime CRM med andre IT-systemer

Lime CRM er et system der giver dig fuldt overblik og et samlet kundebillede på ét sted. Bruger du andre IT-systemer i dit daglige arbejde? Ikke noget problem – Lime CRM kan integreres med de fleste.

ERP-system

Du kan koble dit ERP-system med Lime CRM så du kun behøver at arbejde i ét system. Mindsker administrationstiden på effektiv vis.

Hjemmeside

Få automatisk styr på nye potentielle kunders interesse i en af dine tjenester.

Dokument

Har du dine dokumenter spredt ud forskellige steder og på forskellige lagringsenheder? Tilslut dem til Lime CRM, og få et samlet kundebillede.

Savner du noget? Udfordr os!

Savner du en specifik integration eller add-on? Kontakt os for at høre om mulighederne for kundespecifikke integrationer og add-ons.